Dag #1: Horst-Schiphol-Hong Kong

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Vanmorgen om kwart over vijf ging de wekker. Oké, één keertje snoozen, maar dan ook echt op. Omdat ons motto is: beter een uur te vroeg dan één minuut te laat, én we geen idee hadden hoe de ochtendspits zou zijn, vertrokken we maar lekker vroeg. Samen met de ouders van Vivian hebben we eerst een kopje koffie bij de Starbucks gedronken voordat we daarna afscheid van ze hebben genomen en door de security checks zijn gegaan. Daar mochten we nog een paar uurtjes wachten, en ons vliegtuig had ook nog enige vertraging, maar uiteindelijk zaten we dan toch in de lucht.

De vlucht zelf ging wel lekker: een aantal films en series gekeken (oké, oké, The Martian is best wel een goede film), redelijk goed te eten gehad en uiteraard amper een oog dicht gedaan.

11 uur later kwamen we om kwart over zeven lokale tijd (kwart over twaalf middernacht in NL) aan in Hong Kong. Daar mogen we nu ongeveeer acht uur wachten voordat onze aansluiting naar Auckland vertrekt. Tot morgen!

This entry was posted in nieuw-zeeland

2 reacties op "Dag #1: Horst-Schiphol-Hong Kong"

  • Eddy Versleijen 5 januari 2016 at 10:20

    Veel plezier Grad en Vivian. En dit keer geen bommetje in het zwembad anders krijgen we weer van die verschrikkelijke aardbevingen. Geniet ervan samen.

    gr. Eddy

  • Claudia 6 januari 2016 at 09:24

    The Martian is cool he! 😀 En yeah voor de reisblog!!

Reacties zijn gesloten