Dag #2: Hong Kong – Auckland

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Dag twee: van ’s morgens zeven (lokale tijd) tot kwart voor vier ’s middags mochten we op de luchthaven wachten. Een beetje saai dus, en met name wat rond lopen over de luchthaven en vervelen op de bankjes. De vlucht had uiteindelijk zelfs nog bijna een half uur vertraging met boarden, en we stegen uiteindelijk bijna 40 minuten later op dan de bedoeling.

De vlucht zelf was wel lekker: omdat we allebei thuis de laatste nacht al niet goed hadden geslapen, tijdens de vlucht naar Hong Kong niet echt konden slapen, waren we inmiddels zo moe dat het slapen vanzelf ging. Van de 10,5 uur in het vliegtuig heb ik er toch minstens 6 met gesloten ogen doorgebracht. Gelukkig.

 

This entry was posted in nieuw-zeeland