Dag #3 – Pukekohe / Buckland

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Aangekomen op Auckland stonden onze familie (Marc & Karen) al klaar om ons op te pikken. In een warm zonnetje, om half negen ’s morgens), zijn we naar Buckland gereden. Na wat bijgepraat te hebben en rondgekeken te hebben heeft Karen ons toen in Pukekohe gedropt, terwijl Marc onze auto ging ophalen. In Pukekohe hebben we lekker wat door de winkelstraat gelopen, op het terras gezeten en wat in de winkeltjes gekeken. Toen we klaar waren Karen gebeld die ons weer kwam ophalen.

Bij hun thuis lekker gebarbecued (Nieuw-Zeeland stijl: gewoon het vlees op de bbq mikken, en als het klaar is lekker met z’n allen aan tafel eten), en daarna nog lekker wat gepraat over het leven in NZ en NL.

Om de jetlag te beperken onszelf wel voorgenomen zo lang mogelijk wakker te blijven, en uiteindelijk hebben we dat uit kunnen stellen tot ongeveer acht uur. En toen viel ik ook in slaap nog voordat mijn hoofd het kussen raakte. Heerlijk!

This entry was posted in nieuw-zeeland