Dag #4 – Auckland

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Na gigantisch lekker geslapen te hebben vanmorgen eerst rustig wakker geworden, heerlijk gedoucht in een wat lage douche. Lekker ontbeten en nog wat plannen besproken. Daarna met de auto van Marc naar de Auckland Zoo gereden. Een hele mooie, ruimte dierentuin, redelijk in het centrum van een grote stad. We hebben hier toch wel een uurtje of vier lekker rondgewandeld, en veel dieren gezien.

Daarna weer in de auto gestapt en naar het centrum van Auckland gereden. Daar in Sky Tower geweest (de hoge toren in het centrum) en over het hele gebied uitgekeken. Daarna nog even door de winkelstraat gewandeld en wat winkeltjes in geweest voor wat dingen die we nog nodig hadden. Maar daarna hadden we eigenlijk ook wel genoeg gelopen, dus zijn we weer in de auto gestapt om terug te rijden. Avondeten gehad in Bazza’s (het beste steakhouse van de wereld). Heer-lijk!

En nu zitten we nog lekker op de bank, blogjes te schrijven en nog wat bij te praten.

This entry was posted in nieuw-zeeland

Één reactie op "Dag #4 – Auckland"

  • Claudia 7 januari 2016 at 12:07

    Dikke like!

Reacties zijn gesloten