Dag #5 – Karioitahi in de regen

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Vandaag stond een wederzien met oud-Horstenaar Hay Janssen op het programma, hier in Nieuw-Zeeland beter bekend als “Harry” (want Hay klinkt zo high). De bedoeling was dat we weer wat foto’s zouden gaan maken op het zwarte strand van Karioitahi, maar voordat we ’s morgens vertrokken waarschuwde Karen ons al voor de regen.

Toch, gepakt met goede moed, reden we samen met Hay naar het strand, maar de regen werd helaas niet minder. Op het strand hebben we een kwartiertje ofzo gewacht, en toen de regen even bijna helemaal weg was snel het strand op gerend. Toch ging het na een paar minuten alweer harder druppen, en gingen we maar weer snel terug naar de auto om te schuilen.

Aangezien de weersverwachting ook niet beter werd, toen maar teruggereden om in Pukekohe lekker te lunchen, en na die lunch nog heel veel plat-Hôrster geouwehoerd over vanalles en nog wat. Ondanks het slechte weer dus toch nog een hele leuke en gezellige dag.

This entry was posted in nieuw-zeeland, Overige