Dag #21 – Te Anau Downs – Queenstown

Door Gradje
Dit bericht is onderdeel van de serie Nieuw-Zeeland 2016
Show More Posts

Nadat we allebei om onbekende redenen behoorlijk belabberd geslapen hebben vannacht, vanmorgen in de wagen gestapt voor het ritje naar Queenstown. Ondanks dat het hemelsbreed nog redelijk in de buurt ligt, toch nog goed voor een ritje van bijna 2,5 uur. Wel weer erg mooie uitzichten gehad, je zou er bijna aan wennen… 😉

In Queenstown aangekomen weet ik eigenlijk alweer meteen waarom ik deze stad de vorige keer zo leuk vond: het is het meest toeristische plaatsje, met veel terrasjes, eetgelegenheden en winkeltjes. Op verschillende plekken is er live muziek, er is een kade waar je lekker langs kunt wandelen. Samen hebben we dus lekker geshopt (moest ook eens een keer gebeuren, tot nu toe hebben we eigenlijk alleen ’s avonds door de plaatsen gelopen waar we verbleven), en een beetje rondgehangen op/aan de kade.

Verder eigenlijk weer even een redelijk “rustdagje” gehad, zonder al te veel bijzonders. Hadden we wel een beetje verdiend, dacht ik zo.

Tot morgen!

This entry was posted in nieuw-zeeland

Één reactie op "Dag #21 – Te Anau Downs – Queenstown"

  • Opa van den Munckhof 24 januari 2016 at 11:16

    Goedemorgen Grad en Vivian.
    Pap en ik genieten van jullie verhalen. Ziet er allemaal mooi uit.
    Lieve groetjes van ons,
    Opa en Elly

Reacties zijn gesloten